TME 2023

Caïm Riba

DIVENDRES 14 DE JULIOL

Caim Riba 2

Caïm Riba ha aconseguit convertir-se en un dels grans compositors i guitarristes del nostre país. El 1996, després d’uns anys d’exercir de guitarrista amb el seu pare i algunes formacions més, creà juntament amb el seu germà Pauet Riba el grup de música i arts visuals Pastora. L’any 2014 començà carrera en solitari, amb ‘A 306 km’, el seu primer disc. Un projecte en català i més orgànic que respon a una necessitat d’expressió més íntima.

L’any 2021, Caïm Riba va presentar ‘Llunes de Plutó’, un disc alegre i ple de positivitat que ha estat concebut entre la gira ‘Nararai’ i el confinament. Quan el va començar a compondre, s’encaminava a tenir un caràcter més intens i profund, però les necessitats del seu moment vital i la inesperada visita de la pandèmia global el van anar portant cap a un caràcter més fresc i despreocupat on es reforça el so més ric i electrònic que sempre l’ha acompanyat. El single ‘A la ciutat’ n’és una bona mostra.

Actualment, Caïm Riba està treballant en les noves cançons del seu pròxim treball discogràfic, del que ja hem pogut sentir el nou single ‘Ja ho tens’. Els nous directes seran en format trio, amb guitarra, baix i bateria. Estigueu alerta perquè ben aviat podreu descobrir com sonen la resta de temes nous!