El Talarn Music Experience  oferirà dos formats per gaudir dels directes.

Dins del recinte i sota el nom «Els Acústics del TME» es podrà gaudir del format més íntim amb una capacitat per a 50 persones.

A l’exterior del recinte es presentarà la proposta de gran format:. El Talarn Music Experience d’estiu amb una capacitat per a 400 persones.

Dues formes de gaudir de l’experiència sensorial al millor espai possible Lo Quiosc de Talarn.

Al llarg dels darrers quatre anys el festival TME ha programat més de 50 concerts on hi han passat 4.250 persones. Aquestes xifres consoliden al Festival com a una de les propostes culturals més atractives del territori i manifesten el compromís dels seus organitzadors per a seguir apostant per la música en directe i de qualitat al Pallars, potenciant l’oferta cultural i lúdica a la zona i reivindicant alhora la descentralització de l’oferta de festivals i concerts del territori català. En l’edició d’enguany el Festival continua compromès amb la Diversitat i Igualtat de gènere a dins i fora de l’escenari. Per una igualtat real i efectiva.

Pel festival han passat artistes com Gossos, Mishima, Ramon Mirabet, Joan Dausà, Maria Arnal i Marcel Bagés, Morgan, Blaumut, Bigott, Joana Serrat, Koers, Lildami, Elefantes, entre d’altres.