TME 2023

Joan Dausà

DIJOUS 13 DE JULIOL

Joan Dausa 2

Joan Dausà està de gira per celebrar els seus 10 anys damunt dels escenaris! I tenim l’honor que un d’aquests concerts exclusius sigui al Talarn Music Experience 2023! 

Si si, ja fa 10 anys que Joan Dausà va decidir començar a explicar històries a través de les seves cançons. I sort que va ser així, ja que amb una dècada damunt dels escenaris, Dausà ens ha mostrat la seva gran vàlua com a compositor, i la gran capacitat d’emocionar-nos que només ell coneix. ‘Jo Mai Mai, gira 10 anys’ és una mirada amb nostàlgia d’aquests primers 10 anys de trajectòria, però també és una mirada optimista i positiva a cantar tots els seus grans èxits. Des de la imprescindible ‘Jo Mai Mai’, a la compromesa ‘Una Altra Manera de Viure’, a les festives ‘La Gran Eufòria’, ‘Tot Anirà Bé’ o ‘Ho Tenim Tot’ o a la recent ‘Queda’t Així’. I atenció perquè la Judith, la protagonista del ‘Jo Mai Mai’, contraataca amb una nova cançó!

Sis anys després de la seva última visita a Lo Quiosc, l’artífex del ‘Jo Mai Mai’ tornarà al Pallars -aquest cop amb la banda al complet- per emocionar-nos amb les seves composicions, per continuar parlant de sentiments i per explicar-nos què se n’ha fet de la Judit… Podràs resistir la curiositat?