TME 2023

Els Amics de les Arts

DIVENDRES 14 DE JULIOL

14438-7nZxH7lHCNWqldRzdM5zoesLnuZAObQg0XUXzLrWROUmQam9YFyJ5RdGKcnWeubV

Amb 17 anys de trajectòria i sis discos de carrera, Els Amics de les Arts ja fa temps que no necessiten presentació. Ara per fi tornen en concert després d’una temporada en silenci on han estat preparant nou disc i treballant amb projectes musicals diversos. Una oportunitat única per escoltar en directe els grans èxits de la banda, i també les cançons del seu nou disc ‘Allà on volia’, un treball “molt Amics” que els seguidors faran seu ràpidament.

El trio format per Daniel Alegret, Joan Enric Barceló i Ferran Piqué despulla les seves noves cançons de sintetitzadors i sobreproducció de capes i fa una aposta per un joc de pocs elements. Fugint un cop més d’etiquetes i estils, Els Amics de les Arts mostren una vegada més la seva capacitat de passejar-se per diferents gèneres musicals sense perdre el que els defineix.

D’aquesta manera, presenten noves cançons que porten títols com ‘La nit sembla que serà nostra’, ‘Citant Mercè Rodoreda’ o ‘De córrer per tot Nova York’, destinades a ocupar aviat un lloc privilegiat al costat d’altres grans himnes de la banda.

El grup ha decidit reprendre la via de l’autogestió a nivell discogràfic. I aquest nou treball ha estat editat a través del seu propi segell: Pistatxo Records. La primera edició del disc es vendrà només sota comanda prèvia i serà especial. Si l’encarregueu, us l’enviaran a casa i (si voleu) signat per tots tres!

Polifacètics i carismàtics, Els Amics de les Arts es troben en un gran moment de la seva carrera, en la qual estan posicionats com un dels grups més sòlids de la música en català i més estimats pel públic. Recentment han fet realitat el seu antic somni de fer un musical i han presentat amb gran èxit de crítica i públic ‘Pares Normals’, amb una gran rebuda per part del públic.