ELS AMICS DE LES ARTS – 14/07/2023

Nou disc el 2023
Per fi tornen Els Amics de les Arts en concert després d’una temporada en silenci on han estat preparant nou disc i treballant amb projectes musicals diversos. El retorn als escenaris d’un dels grups més estimats de Catalunya, únics per la seva connexió amb l’audiència i referents musicals d’un públic ampli i intergeneracional. Joan Enric Barceló, Ferran Piqué i Daniel Alegret han preparat un repertori de grans èxits de la banda pel seu concert.

Una oportunitat única per escoltar en directe, a més, les cançons del seu nou disc, que preveuen publicar a principis del 2023. Els pocs privilegiats que ja l’han pogut assaborir diuen que es tracta d’un treball «molt Amics» que els seguidors faran seu ràpidament. Sense cap dubte un dels llançaments més esperats de l’any; un gran concert dels polifacètics i carismàtics.

Els Amics de les Arts, que es troben en un gran moment de la seva carrera, en la qual estan posicionats com un dels grups més sòlids de la música en català i més estimats pel públic.

Divendres 14 juliol | CAÏM RIBA + ELS AMICS DE LES ARTS + VIKTOR OLLÉ DJ |