FAQs

Aquí et deixem la informació primordial per gaudir del millor festival de l’estiu!

Si et queda algun dubte per resoldre, contacta amb nosaltres i t’ajudarem!

L’aparcament estarà situat a l’espai CITA, a tan sols 5 minuts a peu del recinte. Obrirà les seves portes a les 19h i comptarà amb servei d’aparcacotxes. En la mesura de lo possible i per una qüestió de sostenibilitat, recomanem que la gent s’ajunti per emplenar els cotxes, optimitzant així l’ús dels recursos i reduint l’impacte ambiental.

L’accés al festival serà per l’entrada habitual de Lo Quiosc, on també estarà situada la taquilla. L’obertura de portes serà a les 19h.

El Talarn Music Experience 2024 comptarà amb una moneda pròpia: els TME. Es tracta d’un format de pagament vàlid dins el recinte del festival i que són bescanviables per euros. Es podran adquirir físicament al mateix espai, però també al mateix moment que es compren les entrades o en qualsevol altra ocasió a través de l’apartat “entrades” de la pàgina web del festival

Dins el recinte trobareu servei de bar i restauració, amb una oferta gastronòmica variada (amb opcions per vegetarians i celíacs) de la mà de Lo Quiosc. Per poder adquirir tant el beure com el menjar, haureu de bescanviar euros per TME (la moneda oficial del Talarn Music Experience) i adquirir uns tiquets.

Un any més comptarem amb l’espai Tattoo perquè pugueu emportar-vos un record del Talarn Music Experience.

Els menors de 16 anys han d’anar acompanyats de pare, mare o tutor legal. Entrada gratuïta per a menors de 7 anys.

Si ets una persona amb mobilitat reduïda, contacta amb nosaltres a través del correu talarnmusicexperience@gmail.com per garantir el teu accés al recinte del festival.

Si no trobes el correu electrònic on es van enviar les teves entrades, si us plau, escriu-nos a tickets@eventix.es. T’ajudarem a recuperar-les reenviant-te el correu de confirmació.