Sostenibilitat

Compromís amb la Sostenibilitat del Talarn Music Experience

Al Talarn Music Experience ens comprometem fermament amb la sostenibilitat i ens alineem amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) per aplicar-los en l’àmbit local. Destaquem els següents ODS en els quals estem treballant activament:

ODS 8: Treball decent i creixement econòmic

El Talarn Music Experience fomenta el desenvolupament econòmic local, generant vincles sòlids entre el teixit comercial i el patrimoni cultural de la comarca del Pallars Jussà. Treballem conjuntament amb les organitzacions d’activitats turístiques de l’entorn per enfortir l’economia local i crear noves oportunitats.

ODS 13: Acció per al clima

Col·laborem amb Lo Podall, una associació formada per persones del territori que vetllen per la recuperació d’antics camins de la Conca del Tremp per gaudir-ne amb BTT. Lo Podall és una associació compromesa amb el medi ambient i amb la seva gestió responsable per tal de protegir la biodiversitat i els seus ecosistemes.
Descobreix més sobre Lo Podall.

ODS 5: Igualtat de gènere

El nostre esdeveniment musical reflecteix un ferm compromís amb la igualtat de gènere. Presentem artistes com Dj Trapella, que representa el moviment LGBTQ+ i la lluita feminista, amb la seva identitat de gènere dissident i el color lila present en les seves actuacions. També comptem amb la cantant i compositora Maio, que canta a l’empoderament col·lectiu i la lluita contra la lesbofòbia, promovent així la igualtat i la inclusió en l’escenari musical.

Uneix-te a nosaltres en aquest viatge cap a un futur més sostenible i igualitari!

Al Talarn Music Experience, creiem que la música és un vehicle poderós per al canvi positiu. Volem que el nostre festival sigui una plataforma per a la sostenibilitat, la inclusió i el desenvolupament local. Gràcies per formar part d’aquesta iniciativa i ajudar-nos a construir un món millor.